Online matematikbog


Vi har i samarbejde med en række gymnasielærere færdigudviklet vores første onlinebog i matematik med 100'vis af online videoer i høj kvalitet - besøg vores nye online matematikbog, www.matlet.dk

Vores videoer er udviklet i tæt samarbejde med dygtige gymnasielærere og fortalt i letforståeligt sprog af elever som dig selv. Alle elever samt institutioner får GRATIS adgang til vores online matematikbog. 

Udover videoer indeholder vores online matematikbog også tekster samt opgaver. Vores matematikbog er skabt på baggrund af grundige undersøgelser og interviews med gymnasieelever. Matematikbogen i kombination med vores online undervisning sikrer dig de bedst tænkelige forudsætninger til din eksamen og generelt din faglige forståelse for matematik.


 

 

Online fysikbog


Vi arbejder i skrivende stund på at udvikle vores første onlinebog i fysik med 100'vis af online animationer i høj kvalitet, som du kan glæde dig til.

Vores animationer bliver udviklet i tæt samarbejde med dygtige gymnasielærere og fortalt i letforståeligt sprog af elever som dig selv. Alle elever samt institutioner får helt GRATIS adgang til den kommende fysikbog. 


Udover professionelle videoer kommer vores online fysikbog også til at indeholde tekster samt opgaver. Vores fysikbog bliver ligesom matlet.dk skabt på baggrund af grundige undersøgelser og interviews med gymnasieelever. 


 

Online kemibog


Vi arbejder i skrivende stund sideløbende med vores fysikbog også på at udvikle vores første onlinebog i kemi med 100'vis af online animationer i høj kvalitet, som du kan glæde dig til.

Vores animationer bliver ligesom alle vores onlinematerialer udviklet i tæt samarbejde med dygtige gymnasielærere og fortalt i letforståeligt sprog af elever som dig selv. Alle elever samt institutioner får helt GRATIS adgang til den kommende kemibog. 

Udover professionelle videoer kommer vores online kemibog også til at indeholde tekster samt opgaver. Vores kemibog bliver ligesom matlet.dk skabt på baggrund af grundige undersøgelser og interviews med gymnasieelever. 


 Det Spanske Flag


Vi tilbyder snart intensiv spanskundervisning for både nybegyndere samt øvede.

  • Lær spansk grammatik fra bunden. 
  • Lær at læse og udtale ordene korrekt.
  • Lær at tale flydende spansk.
  • Deltag succesfuld i en spansk dialog.
  • Bliv den bedste i klassen til spansk.

Vores online spanskundervisning er skræddersyet til at give nybegyndere de bedste forudsætninger til at føre en grundlæggende dialog i spansk kun efter få måneders onlineundervisning.