Bliver jeg dygtigere ved at deltage i jeres undervisningsprogram?

JA! Vi gennemgår præcis de samme emner som i gymnasiet samt i skolen. Vores undervisning er yderst eksamensrelevant og vore dygtige lærere klæder dig godt på til fremtiden.

Er det muligt at optage undervisningen?

Hele undervisningen bliver optaget på vores eget drev, som du kan se om og om igen fra din egen profil. Du får også udleveret noterne fra undervisningen, så du kan fokusere 100% på undervisningen.

Er det svært at komme igang?

Nej, vi har skåret alt overflødigt væk så du ikke mister overblikket og kan komme hurtigt i gang. Det er meget let at komme igang med undervisningen hos os.

Jeg går i 4. klasse, kan jeg modtage undervisning?

Gym-online.dk henvender sig primært til elever der går i gymnasiet samt elever fra 8. klasse i folkeskolen. Har du specielle ønsker, er du velkommen til at kontakte os.

Hvorfor skal jeg deltage i jeres undervisningsprogram?

Vi sikrer dig et uvurderligt fortrin, ved at give dig de bedst tænkelige forudsætninger for at opnå en bedre forståelse samt klassens/holdets højeste karakterer i de tilmeldte fag. Du bliver udelukkende undervist af erfarne gymnasielærere.

Jeg går i gymnasiet - er det gratis?

Næsten! Vi er en socialøkonomisk virksomhed, hvilket betyder at du sparer helt op til 50% ved at bruge vores ydelser i forhold til at købe privatundervisningen af undervisere med samme gode faglige erfaringer samt kvalifikationer.