Går dit barn stadig i skole og skal snart begynde på en ungdomsuddannelse?   .

Går dit barn i 7.-10. klasse og har behov for effektiv privatundervisning i en kortere eller længere periode, kan du med fordel kontakte os. Vi stimulerer og videreudvikler dit barns potentiale gennem vores effektive differentierede undervisningsprogram, som vi i fællesskab skræddersyr efter netop dit barns behov.

Ved at yde professionel skræddersyet undervisning er vores ultimative vision at give dit barn et mærkbart fortrin i forhold til det videre uddannelsesforløb.

Vores undervisningsprogram kan sikre dit barn en tidsmæssig genvej til et højere fagligt udbytte og karakterer- direkte fra barnets eget værelse. 

Dit barn modtager privatundervisning udelukkende af erfarne adjunkter på den mest effektive måde og til priser, hvor alle kan være med.   

Vores undervisning vil være mindst ligeså effektiv som den tradionelle klasseundervisning. Alle vores dygtige lærere besidder en stor passion for undervisning og derved er vi i stand til at klæde dit barn fagligt rigtig godt på.

Har du ikke selv tiden og lysten til at yde effektiv lektiehjælp til dit barn, så lad os undervise dit barn - Vi elsker det og det vil dit barn også!

Send os en besked i dag, for at høre nærmere om mulighederne.